LPS Service palvelut

Palvelumme

LPS Service hoitaa valmistajien takuutyöt ja varaosat

Päätehtävämme ovat maa-, poistoilma- ja ilma-vesilämpöpumppujen huollot, vianetsinnät ja korjaukset.

Hoidamme ne vahvalla ammattitaidolla ja lähes 20 vuoden kokemuksella. Olemme valtakunnan ehdotonta ykkösluokkaa etenkin näissä merkeissä: Nibe, Danfoss, Thermia, Vaillant ja Bosch.

Vahvuuksiamme ovat päättäväisyys ja suunnaton palo ratkaista eteen tulevat ongelmat. Me emme luovuta ennen kuin vika on löydetty ja ongelma ratkaistu! Lämpöpumppujen huolto ja korjaus eivät ole vain osien vaihtoa, vaan kylmätekniikkaa, LVI:tä, sähköä, elektroniikkaa... Meiltä löytyy kovan tason osaamista kaikilta tarvittavilta aloilta. Meille ei ole merkitystä, onko lämpöpumppu iso vai pieni, tai omakotitalossa vai kerrostalossa. Kun saamme asiakkaalta vikailmoituksen tai on huollon aika, me hoidamme hommat!

Hoidamme tarpeen mukaan myös lämpöpumppujen myynnit ja asennukset. Hallitsemme myös mm. jäähdytyslaitteiden huollot sekä LVI-, sähkö- ja propaanityöt. Keskitymme kuitenkin ennen kaikkea lämpöpumppujen huoltoihin ja korjauksiin.

LPS Lämpöpumppu Service Oy palvelee laajasti Länsi-Suomessa (mm. Rauma, Pori, Vaasa, Seinäjoki, Tampere ja Turku).

Verkkokauppamme lp-varaosaksi.fi on Suomen laajin lämpöpumppujen varaosakauppa.
Tunnemme ja hallitsemme joka ikisen verkkokaupassamme myytävän tuotteen.

Tee huoltotilaus

Lämpöpumput

Lämpöpumppuvalmistajien takuutyöt ja varaosat.
(maa-, poistoilma- ja ilma-vesilämpöpumput)

Jäähdytyslaitteet

Jäähdytyslaitteiden huollot ja korjaukset

LVI-työt

Lämpöpumppujen LVI-työt
(maa-, poistoilma- ja ilma-vesilämpöpumput)

Sähkötyöt

Lämpöpumppujen sähkötyöt
(maa-, poistoilma- ja ilma-vesilämpöpumput)

Propaanityöt

Poistoilmapumppujen propaanityöt

Varaosakauppa

Lämpöpumppujen varaosakauppa  
www.lp-varaosaksi.fi

Varaosien
VERKKOKAUPPA
www.lp-varaosaksi.fi

Suomen laajin lämpöpumppujen varaosakauppa

Lämpöpumppu säästää rahaa

BOSCH
Bosch-lämmitysratkaisuihin tuotesivullamme! Valitsitpa minkä tahansa lämmitysmuodon on Bosch taattua laatua, joka kestää aikaa ja säästää rahaa!      

NIBE
NIBE on jo lähes 70 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut tuotteita kotien lämmitykseen. Yhdistämällä luonnonvoimat ja tekniikan, NIBE asiakkaidensa kanssa luo kestävämpää tulevaisuutta. NIBE huolehtii kotien lämmityksestä, viilennyksestä, ilmanvaihdosta ja lämpimän käyttöveden riittävyydestä. Luonnollisesti.

IVT
Sinut on ohjattu tänne, koska IVT on Bosch-konsernin tuotemerkki. Olemme luopuneet IVT-brändistä Suomessa ja myymme jatkossa lämmitystuotteita vain Bosch-brändillä. Uusien IVT-tuotteiden myynnin olemme lopettaneet Suomessa vuonna 2019.

THERMIA
Lämpöpumppuja kaikkiin tarpeisiin. Me Thermialla olemme kehittäneet lämpöpumppuja usean vuosikymmenen ajan. Tavoitteenamme on tuottaa markkinoiden laadukkaimpia lämpöpumppuratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

VAILLANT
Vaillant on kansainvälinen markkinajohtaja lämmitys- ja ilmastointiteknologian alalla. Vaillant tarjoaa asiakkailleen ympäri maailmaa ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä, jotka pohjautuvat uusiutuvaan energiaan

CTC
Yli 90-vuotias yrityksemme työskentelee aktiivisesti kestävän ja fossiilisista polttoaineista riippumattoman yhteiskunnan eteen. Kehitämme ja valmistamme kaikki tuotteemme Ruotsissa. Laaja tuotevalikoimamme sisältää maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja, pellettikattiloita, puukattiloita jne.

Juuremme ulottuvat aina vuoteen 1923, jolloin aloitimme ruotsalaisten kotien lämmityksen. Tunnetuin tuotteemme ovat vihreät kattilamme, jotka lämmittävät miljoonia kotitalouksia ympäri Eurooppaa. Valmistimme ensimmäisenä lämmityskattilan, jossa on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja, ja lanseerasimme ensimmäisenä ilma-vesilämpöpumput. Siksi ei ole liioiteltua sanoa, että olemme alan edelläkävijöitä.

CTC on yksi Euroopan johtavia lämmitystuotteiden valmistajia. Toimimme Smoolannissa ja kuulumme yhdessä Bentonen, Turboflamen ja Osby Parcan kanssa Enertech AB konserniin, jolla on maailmanlaajuinen myyntiedustus.

Miten lämpöpumput toimivat?

THERMIA maalämpö

VAILLANT Lämpöpumpun toimintaperiaate

Tuttuja merkkejä ovat: